mandag 20. april 2009

HJELP!!!

Hva er det jeg har begitt meg ut på? Jeg skulle jo aldri ha meg blogg, men etter å ha vært på et kjempetrivelig scrappetreff hos Torill (http://screppa.blogspot.com) hele helga kom inspirasjonen over meg! Jeg vil på nett!! :-0

Jeg har dessverre enda ikke lært meg hvordan jeg legger til bilder, men det kommer!!

I all hovedsak kommer bloggen min til å dreie seg om min hobby, som er scrapping! Jeg er ganske fersk, men jeg er veldig glad i å holde på med dette. Da jeg startet var det i all hovedsak kort jeg lagde, men nå blir det mer og mer albumsider. Min største inspirasjonskilde er og sitte å se på alle de fine bloggene rundt omkring og å være på treff og kurs! ( De aller fleste kursene og treffene jeg har vært på, er hos Torill, som jeg linket til lengre oppe i innlegget)

Vi er også 3 venninner som pleier og møtes ca en gang i mnd, og det er kjempekoselig! Det er ikke alltid det blir produsert så veldig mye, men vi får da skravlet og ledd litt. (eller MASSE)

Jeg tror dette kan bli litt artig da:-)
Hei og hopp!

2 kommentarer:

 1. Jeg er først ute med en kommentar!!
  Grattis med blogg!!
  Dette fikser du! Jeg kan ta et privat bloggkurs en dag da vet du... Bare si ifra, eller send meg et pip om du står fast!!
  tusen takk for i helga!
  klem

  SvarSlett
 2. Jeg ble nummer to!!

  Gratulerer med blogg!
  - og takk for sist! Scrappetreff er så artig og inspirerende!

  Hege

  SvarSlett